categorieontmoeting
wanneervrijdag 12 oktober
beginttijd19:30 uur
eindtijd22:30 uur
 titelMeet and greet the Lord
beschrijving

Elke tweede vrijdag van de maand wordt voor jongeren van 16 tot 30 jaar een jongeren­bijeen­komst gehouden in het Diocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo.

“Zie ik ben met u, alle dagen, tot aan de voleinding van de wereld.” (Mt 28, 20b)

De Eucharistische Aanbidding is een van de manieren waarop Jezus ons uitnodigt Hem te ontmoeten. ‘Realiseer je wel dat Jezus dáár in het tabernakel er uitdrukkelijk is voor jou, voor jou alleen. Hij brandt van verlangen om in je hart te komen.’ (H. Thérèse van Lisieux). Iedere tweede vrijdag van de maand willen we ingaan op deze uitnodiging van Jezus. We willen God aanbidden en stil worden om naar Hem te luisteren.

Programma
19.30 uur - Inloop
20.00 uur - Inleiding (catechese)/lofprijzing
20.30 uur - Aanbidding met muziek en biecht­gelegenheid
21.30 uur - Nazitten en praten met drankje
22.30 uur - Einde

Pendel-auto
Om 19.20 en 19.40 uur zal er een pendel-auto vanaf station Heiloo naar het Missionair Centrum rijden. Wil je hier gebruik van maken? Stuur dan even een mailtje naar ceremoniarius.hans.tuijn@gmail.com

info

olvternood.nl/agenda/jongeren-meet-greet-the-lord

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl