categoriebezinning
wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 oktober
 titelThemaweekend - Zoeken naar God
beschrijving

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober 2018 wordt een Themaweekend gehouden bij de Clarissen in Megen met als thema: Zoeken naar God.

Franciscus was een mysticus (een zoeker naar God) die leefde in de 12e eeuw na Christus. Een roerige tijd waarin veel veranderingen in de Kerk en in de samenleving plaats vonden. De bevolking had veelvuldig te maken met oorlog, ziektes, epidemieën en natuurrampen. Dat alles kleurde Franciscus´ leven, zijn geloof en zijn zoeken naar God. Een zoeken en vinden, weten en twijfelen, hopen en geloven. Zijn spiritualiteit en Godsbeleving nodigt je uit om alleen en samen – in dialoog, stilte en reflectie – naar je eigen Godsbeleving te kijken en te ervaren hoe God en jouw Godsbesef in je leven een plaats hebben.

info

(06) 29 59 77 80
info@kloosterweekend.nl
www.kloosterweekend.nl

locatieClarissenklooster De Bron, Waterstraat 141
plaatsMegen (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2018 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl