categorieliturgie
wanneerzondag 11 november 2018
beginttijd15:00 uur
 titelVerlening kerkelijke zending
beschrijving

Tijdens een speciale vesperviering in de kathedraal van Roermond verleent hulpbisschop Everard de Jong zondag 11 november de kerkelijke zending aan vier afgestudeerde studenten van het Theologisch Instituut Rolduc en de catechistenopleiding Kairos. De afgestudeerden krijgen een benoeming in verschillende Limburgse parochies. De plechtigheid begint om 15.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Het betreft Suzan Crapels (39) uit Roermond die een opleiding tot pastoraalwerker heeft afgerond en wordt uitgezonden naar het parochiecluster Roermond-Noord-Oost, het echtpaar Con (58) en Merche (59) Derks uit Maasbree die de opleiding tot catechist hebben gevolgd en worden benoemd in de parochie van Maasbree en Marja Smits (70) uit Houthem-Sint Gerlach die eveneens de opleiding tot catechist heeft gevolgd en wordt benoemd in het parochiecluster Berg en Terblijt, Houthem-Sint Gerlach en Broekhem. Zij zullen functioneren naast de gewijde ambtsdragers (priesters en diakens) in deze parochies.

info

www.bisdom-roermond.nl

locatieSint-Christoffelkathedraal, Grote Kerkstraat 2
plaatsRoermond (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl