categorieconferentie
wanneerdinsdag 27 november 2018
beginttijd19:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelProlife Netwerkavond - week van het leven
beschrijving

Week van het leven: ‘Open je ogen voor het ongeboren leven’ Als je beseft dat een hartje drie weken na de bevruchting al klopt dan verdienen ook de allerkleinsten bescherming en zorg en hun aanstaande moeders onze steun. Met 24 weken kan een baby al horen, duimen, voelen en bewegen. Hoe wonderlijk is het leven dan al!

De blauwe zusters organiseren een pro-life netwerkavond voor pro-lifers en bidders die actief zijn of willen zijn in de gebedswaken en hulp aan vrouwen die een abortus hebben ondergaan. Mgr. de Jong draagt de Heilige Mis op voor het ongeboren leven en voor vrouwen in nood. Aansluitend vinden er presentaties plaats over de pro-life activiteiten en ervaringen omtrent zorg voor moeder en (ongeboren) kind.

Opgave liefst vóór 24 november.

info

Zuster Sterre
(045) 525 20 75
c.sterrederzee@servidoras.org

locatieDorpstraat 149
plaatsBrunssum (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl