categorieontmoeting
wanneerdinsdag 25 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019
beginttijd12:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKerststal Sint-Antoniuskerk weer te zien
beschrijving

Net als vorig jaar Kerstmis is ook dit jaar de kerststal van de Sint-Antoniuskerk weer op eerste en tweede kerstdag vanuit de dagkapel te bewonderen. Ook op nieuwjaarsdag 1 januari 2019 is de kerk open om de kerststal te bezichtigen.

Via de hoofdingang van de kerk neemt u de rechterdeur waar ‘dagkapel’ op staat. Vanuit de kapel heeft u dan een goed zicht op de kerststal en -groep. U bent beide kerstdagen en nieuwjaarsdag van 12.00 tot 16.00 uur welkom.

In de dagkapel bestaat ook de mogelijkheid om een lichtje of kaarsje aan te steken. De kerstgroep van de Sint-Antonius bestaat uit 18 beelden, waaronder Maria, het kindje Jezus en Jozef. De os, de ezel en de herders met hun schaapjes zijn ook dit jaar weer opgesteld. De drie Wijzen met hun geschenken en hun kameel en knecht maken de groep compleet.

Na 26 december is de kerststal in de Antoniuskerk tot en met 6 januari 2019 nog te aanschouwen tijdens de openingstijden van het secretariaat van Antoniushuis ‘De Vinder’. Van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

info

Secretariaat Antoniushuis De Vinder
(0162) 470 954
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieKerkzaal van Antoniushuis De Vinder, Sint-Vincentiusstraat 113 A
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
doelgroepGezin Gezin

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl