categoriefestiviteit
wanneerzondag 3 februari 2019
beginttijd10:00 uur
 titelBroeders St. Jan 10 jaar in Utrecht
beschrijving

De Broeders van Sint Jan zijn 10 jaar in Utrecht en iedereen is van harte welkom om dat op 2 en 3 februari a.s. mee te vieren.

Zaterdag 2 februari gaan wij de geschriften van de Heilige Johannes doorgronden. Het Evangelie, de Brieven, en de Apocalyps: “de beminde leerling” geeft door wat hij zelf heeft ontvangen. Deze dag zal door woord, beeld en muziek ondersteund worden. In de middag (13.30 tot 17.15 uur) zal er een kinderprogramma zijn.

Zondag 3 februari zal het 10 jaar bestaan van de priorij in Utrecht gevierd worden tijdens de plechtige H. Mis om 10.00 uur, met een daaropvolgende receptie waarbij ook burgemeester Van Zanen aanwezig zal zijn. Deze H. Mis zal worden voorgegaan door kardinaal Eijk.

info

www.stjan.org

locatieGerardus Majellakerk, Thomas à Kempisweg 3
plaatsUtrecht (Utrecht)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl