categoriebedevaart
wanneerzaterdag 16 maart 2019
beginttijd20:50 uur
 titelDen Bosch naar de Stille Omgang
beschrijving

De Stille Omgang van het Mirakel van Amsterdam wordt dit jaar in de nacht van 16 op 17 maart gelopen. De intentie luidt: ‘Vreugde is het onmiskenbare teken van God’.

Wie aan de Stille Omgang meedoet, geeft achteraf vaak aan dat het lopen in stilte en in gebed door het drukke Amsterdamse nachtleven een bijzondere en vreugdevolle ervaring is. Deze ervaring van spiritualiteit, maar ook de onderlinge verbondenheid om met zovelen samen te komen, is niet anders dan Vreugde.

De organisatie van de Stille Omgang hoopt dat deelnemers ook dit jaar, in herdenking aan Het Mirakel van Amsterdam en met hun persoonlijke intenties, de tocht ervaren in Vreugde en Gods aanwezigheid.

Wie vanuit ’s-Hertogenbosch en omstreken wil deelnemen, kan met de speciale bus mee naar Amsterdam. De bus vertrekt op 16 maart om 20.50 uur vanaf de parkeerplaats naast de Sint-Lucaskerk, Zuiderparkweg 303, naar de Heilig Hartkerk, Loefplein 1 in Vught. Daar vindt een kort plechtige Heilig Lof plaats. De bus vertrekt bij de H. Hartkerk om 21.30 uur naar Amsterdam.

De kosten bedragen € 20 p.p.

info

Kees Pouw
(073) 64 10 556 (bij voorkeur na 19.00 uur)
(06) 13 55 14 85
pouwcoense@home.nl

locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl