categoriegebed
wanneervrijdag 15 t/m zaterdag 16 maart 2019
beginttijd19:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titel24 uur voor de Heer - Antwerpen
beschrijving

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart 2019 vindt de derde editie van 24 uur voor de Heer plaats in de Franciscuskerk aan de Ossenmarkt in Antwerpen. Paus Franciscus roept ons allen op... tot een 24 uurs aanbidding.

Wij in Antwerpen zullen dat samen met de Kapucijnen ook doen in de Franciscuskerk aan de Ossenmarkt te Antwerpen. We beginnen op vrijdag 15 maart om 19.00 met een kruisweg. Op zaterdag 16 maart sluiten we om 18.00 af met een Eucharistieviering. Daartussen is er aanbidding afgewisseld met gebed, muziek...

Zoals ieder jaar is er weer de mogelijkheid om te blijven logeren en opnieuw zullen we een kamer inrichten voor de momenten dat we niet aan het bidden zijn. Iedereen is van harte welkom! En voor de mensen die op zaterdagavond nog door kunnen doen: we zetten gebed voort in de kathedraal voor night fever!

info

www.kerknet.be/bisdom-antwerpen/evenement/24-uur-voor-de-heer-0

locatieFranciscuskerk, Ossenmarkt 14
plaatsAntwerpen (België)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl