categorieontmoeting
wanneermaandag 1 april 2019
beginttijd18:00 uur
 titelRKJ Avond - Faith and Humor
beschrijving

Nee het is geen grapje! De volgende RKJ avond zal zijn op 1 April! Op deze avond zullen we het hebben over een voor die dag zeer bijpassend thema: Geloof en humor.

Nergens in het Evangelie staat dat Jezus lachte. De opbouw van de Mis kent ook geen moment om te lachen. Het lezen van de Bijbel, het bidden van de Rozenkrans – je doet het met aandacht en concentratie, maar niet met een grapje tussendoor. Zijn geloof en humor vijanden? Of is er een verzoening mogelijk?

Onze eigen Kapelaan Eli Stok zal op deze avond vertellen over dit onderwerp. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om je aan te sluiten.

Deze avond zal iets anders zijn dan andere avonden, want omdat het vastentijd is zullen we op deze avond rond 21:00 Eucharistische Aanbidding houden. Hierbij is ook gelegenheid tot het ontvangen van het Sacrament van Boete en Verzoening.

18.00 uur - Heilige Mis
19.00 uur - Maaltijd
20.00 uur - Geloof & Humor door Kapelaan Eli Stok
21.00 uur - Aanbidding met gelegenheid tot biecht
22.00 uur - Afsluiting, einde avond

Wil je graag mee-eten? Stuur dan even een mailtje naar vice-voorzitter@rkjdelft.nl om je aan te melden!

Hopelijk tot maandag!

info

vice-voorzitter@rkjdelft.nl
www.rkjdelft.nl

locatieNassaulaan 2
plaatsDelft (Zuid-Holland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl