categorieontmoeting
wanneerzaterdag 13 april 2019
beginttijd10:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelBoekenmarkt Grootseminarie Rolduc
beschrijving

Op zaterdag 13 april organiseert de bibliotheek van het Grootseminarie Rolduc weer een boekenmarkt. Deze wordt van 10.00 tot 15.00 uur gehouden in het seminarie Rolduc, Heyendallaan 82 in Kerkrade.

Tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden tweedehands boeken te koop aangeboden. Het gaat daarbij om doubletten uit de vakgebieden van filosofie en theologie, waarin de seminariebibliotheek gespecialiseerd is, maar er worden ook andere boeken aangeboden, bij voorbeeld over kunst en architectuur, over Limburgse geschiedenis en cultuur (‘Limburgensia’) en literatuur.

De opbrengst van de boekenmarkt komt voor de helft ten goede aan de vastenactie van het Grootseminarie en voor de andere helft aan de bibliotheek zelf. De toegang tot de boekenmarkt is gratis.

info

www.bisdom-roermond.nl

locatieGrootseminarie Rolduc, Heyendallaan 82
plaatsKerkrade (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl