categorieontmoeting
wanneerzaterdag 13 april 2019
beginttijd10:30 uur
eindtijd15:00 uur
 titelInformatiedag Bovendonk
beschrijving

Voor Roepingenzondag organiseert Bovendonk op zaterdag 13 april een informatiedag voor mannen die nadenken of ze worden geroepen om priester of diaken te worden.

Verwijzend naar de roeping van de eerste leerlingen de Jezus ontmoeten aan het meer van Galilea (Marcus 1, 17), schrijft paus Franciscus in zijn boodschap voor Roepingenzondag 2019: “Elke roeping is een oproep om niet aan wal te blijven staan, de netten in de hand, maar Jezus te volgen op de weg die Hij voor ons heeft uitgezet, voor ons eigen geluk en voor het welzijn van de mensen om ons heen.”

En met name jongeren geeft hij de boodschap mee: “Wees niet doof voor de roepstem van de Heer. Als Hij je roept om zijn weg te volgen, trek dan niet de roeiriemen terug in de boot, maar vertrouw op Hem.”

info

bovendonk-opleidingen.bisdomvanbreda.nl/nieuws/meld-je-aan-voor-de-informatiedag-bovendonk-2019
bovendonk-opleidingen.bisdomvanbreda.nl/informatiedag-opleiding-bovendonk

locatieBovendonk, Hofstraat 8
plaatsHoeven (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl