categoriefestiviteit
wanneerzondag 19 mei 2019
beginttijd10:00 uur
 titelJubileumfeest 10 jaar KSU
beschrijving

Lieve KSU’ers en alumni,

Het iets moois om je te realiseren dat de KSU al 10 jaar bestaat! Met elkaar zijn wij nog steeds een actieve, wisselende groep studenten die, samen met de broeders en zusters van Sint Jan, als onderdeel van de wereldkerk het geloof beleven, verdiepen en uitdragen in het mooie Utrecht.

Wij willen in dit jubileumjaar van de gelegenheid gebruik maken om samen te komen met iedereen die onderdeel is of heeft uitgemaakt van de KSU. Dit om de afgelopen tien jaar met elkaar te vieren, herinneringen op te halen en uit dankbaarheid voor wat ons gegeven is.

De dag zal beginnen met de Heilige Mis om 10.00 uur in de Majellakerk en wordt voortgezet in het Leerhuis. Voor wat lekkers te eten en te drinken zal worden gezorgd!

Feestelijke groet en hopelijk tot 19 mei!

info

www.ksutrecht.nl
Facebook.com/KatholiekeSU

locatieKatholieke Studenten Utrecht, Vleutenseweg 517
plaatsUtrecht (Utrecht)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl