categoriefestiviteit
wanneerzaterdag 21 t/m zondag 22 september 2019
beginttijd09:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelKISI Feest 2019
beschrijving

In het weekend van 21 en 22 september 2019 wordt alweer voor de 9e keer het Nederlands-Vlaamse KISI-feest georganiseerd. Tijdens het KISI-feest komen KISI’s vanuit heel Nederland en Vlaanderen samen om een weekend lang feest te vieren rondom het thema Hineni: here I am.

Als u nog niet bekend bent met KISI, is dit de uitgelezen kans om beter kennis te maken en te ontdekken wat KISI te bieden heeft voor u en/ of uw kinderen. Het KISI-feest is er voor jong en oud!

Het thema van dit jaar Hineni: here I am, gaat in de eerste plaats over Maria, die dit antwoord gaf toen God haar vroeg de moeder van Zijn Zoon te worden. Het blijft echter niet bij Maria. Er zijn veel mensen voor en na Maria geweest die op hun eigen manier Hineni: here I am hebben gezegd. Ook nu zijn er nog mensen die Hineni zeggen op de roep van God.

Zeg jij ook Hineni?

info

www.kisi.nl

locatieCobbenhagenlyceum, brittendreef 5
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl