categorieconferentie
wanneerzaterdag 28 september 2019
beginttijd10:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelLedendag Pro Petri Sede
beschrijving

Op zaterdag 28 september 2019 houdt Pro Petri Sede weer haar jaarlijkse ledendag. Dit keer is het weer in de basiliek van Oudenbosch.

Programma
10.00 uur - ontvangst in de crypte van de Basiliek ‘De Pelgrim’ aan de rechter zijde van de Basiliek. U wordt welkom geheten onder het genot van een kop koffie of thee door o.a. de burgemeester van Halderberge, mevrouw Vonk- Vedder.

11.00 uur - Pontificale Eucharistieviering in de Basiliek van H.H. Agatha en Barbara met als hoofdcelebrant Mgr. G. de Korte bisschop van ’s Hertogenbosch en als concelebranten de rector van de basiliek, pastoor M. Prasing, de geestelijk adviseur van Pro Petri Sede Nederland, P. Verbeek, en D. van Kerchove, algemeen aalmoezenier van Pro Petri Sede. De wisselende gezangen zijn uit de H. Mis ter ere van de heilige apostel Petrus.

12.15 uur - kranslegging bij het Nederlands Zoeavenmonument vóór de Basiliek;

12.30 uur - lunch in het nabij de Basiliek gelegen hotel de Kroon. Tijdens de lunch mededelingen over Pro Petri Sede.

13.30 uur - gelegenheid het Nederlands Zoeavenmuseum en /of het complex St. Louis te bezoeken.

14.00 uur lezing door onze geestelijk adviseur Paul Verbeek. In de lezing wordt aandacht besteed aan het door hem geschreven boekje “Maria die de knopen ontwart” In het boekje worden drie devoties beschreven als vitaminen voor de ziel. Het boekje is ook reeds aan paus Franciscus overhandigd.

15.00 uur - Plechtig Lof, waarbij Paul Verbeek zal voorgaan.

15.30 uur - afsluitend samenzijn in de Pelgrim, in de crypte van de Basiliek.

Praktisch
De kosten voor deelname bedragen 20 euro per persoon en u gelieve dit bedrag liefst voor 10 september over te maken op onze bankrekening NL13 INGB 0001 8065 08 t.n.v. Pro Petri Sede Nederland te Oudenbosch, onder vermelding van het aantal deelnemers.

info

bedaf@caiway.nl
www.propetrisede.be

locatieBasiliek van Oudenbosch, Markt 57
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl