categorielezing
wanneerwoensdag 25 september 2019
beginttijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelLezing - Op weg naar Franciscus
beschrijving

Wat overkomt je als je huis en haard verlaat en maandenlang met een rugzak door Europa trekt? Kun je nog wel ‘aarden’ als je terug bent? Verandert zon ervaring je leven? Loes en Kees Kouwenhoven maakten een pelgrimstocht van Delft naar Assisi (en terug).

Loes heeft de schoonheid van het landschap en de intimiteit van stadsgezichten verbeeld in aquarellen. Deze avond zijn ze te bekijken en eventueel aan te schaffen. Kees zal m.b.v. foto’s en gedichten stilstaan bij zijn praktische pelgrimservaringen en bij de ‘ontmoetingen met Franciscus’. Loes en Kees vertellen het inspirerende verhaal van hun pelgrimstocht naar Franciscus en de positieve invloed daarvan op hun leven.

In hun boek ‘Doelgericht zwerven’ verbeeldt Loes de tocht met twintig aquarellen. Kees verwoordt zijn ervaringen in vijfentwintig korte verhalen. Meer over dit boek vindt u op www.doelgerichtzwerven.nl

  • Datum: Woensdag 25 september 2019
  • Tijd: 20.00 uur - 22.00 uur
  • Entree: € 10 p.p.
  • Verzorgd door: Loes & Kees Kouwenhoven

info

stadskloosterlaverna.nl/activiteit/op-weg-naar-franciscus

locatieStadsklooster La Verna, Derkinderenstraat 82
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl