categoriebezinning
wanneervrijdag 20 t/m zondag 22 september 2019
beginttijd16:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelLichtvoetig weekend
beschrijving

“Krijg je wat je wilt, of wil je wat je krijgt?”

We richten ons het grootste deel van onze tijd op doelen of dromen die we zelf bedenken. We werken ons er een weg naartoe, soms met oogkleppen op. Staan we daarmee nog open voor de dingen die om ons heen gebeuren, de kansen die zich aandienen. Misschien zijn we daardoor minder gericht op de dingen die óns proberen te bereiken.

Dit weekend gaan we op zoek naar datgene wat ons (onverwacht) overkomt. Door gesprek, stilte en creatieve werkvormen proberen we de ongevraagde parels te vinden. Neem een voorwerp, tekst, lied of afbeelding mee van iets dat jou onverwacht overkomen is. Dit voorwerp wordt het vertrekpunt om anderen en jezelf te ontmoeten.

Voor het weekend ben je vrijdag 20 september welkom tussen 16.30 en 16.45 uur, als je wilt deelnemen aan de avonddienst. Anders verwachten we je tussen 18:00 en 18:20 uur. Het weekend eindigt zondagmiddag rond 15:30 uur. We volgen het leefritme van de zusters in maaltijden en gebed en hebben daarnaast ons eigen programma.

Kosten
€ 70 bij een minimum-inkomen.
€ 80 bij een modaal inkomen
€ 90 bij een bovenmodaal inkomen

Voor vragen en inschrijven (uiterlijk 6 september) kun je e-mailen.

info

lichtvoetigweekend@gmail.com

locatieZusters Clarissen - De Bron, Waterstraat 141
plaatsNijmegen (Gelderland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl