categorieliturgie
wanneerwoensdag 1 juli 2020
beginttijd16:00 uur
 titelGezongen Vespers 25 jaar bisschop Punt
beschrijving

Op woens­dag 1 juli 2020 zal het 25 jaar gele­den zijn dat Mgr. dr. Jozef Punt tot bis­schop werd gewijd. Hij heeft hierbij al even stil­ge­staan op 1 juni, maar het jubileum zal op de dag zelf na­tuur­lijk ook nog wor­den gevierd, met een gezongen vespers te mid­den van het Ka­the­draal Kapit­tel van Haar­lem.

De vie­ring vindt plaats op woens­dag 1 juli 2020 om 16.00 uur, in de in de ka­the­drale basiliek St. Bavo te Haar­lem. Mgr. Punt zal de homilie ver­zorgen.

Aangezien het aantal personen dat aanwe­zig kan zijn bij een vie­ring dan nog altijd beperkt is, is aanmel­ding hier­voor nood­za­ke­lijk. U kunt zich vanaf vier dagen tevoren aanmel­den op Rkhaarlem.nl . Uite­raard zal de vie­ring ook te volgen zijn via Ka­the­draal-TV.

info

rkhaarlem.nl/vieringen/mistijden
www.youtube.com/c/kathedraalsintbavo

locatieKathedrale Basiliek van Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl