categoriemuziek
wanneerzondag 28 maart 2021
beginttijd15:00 uur
 titelOnline concert - The blessing of the cross
beschrijving

Net als vorig jaar is het ook dit jaar niet moge­lijk om de veer­tig­da­gen­tijd en Pasen te vieren zoals we dat gewend zijn. Op ini­tia­tief van de Indonesische katho­lie­ke ge­meen­schap in Neder­land en in Indonesië, zal er een virtueel concert plaats­vin­den via ‘Hidup TV channel Indonesia’ zodat alle gelo­vi­gen in de wereld toch samen het Paas­feest kunnen vieren.

Muzi­kanten die wonen in Neder­land en Indonesië, in pa­ro­chies in Neder­land, en Indonesische mis­sio­na­rissen in Neder­land, België, Sierra Leone, Angola, Brazilië, Israël en Indonesië, ver­zorgen samen dit concert. Bis­schop Jan Hendriks spreekt het voor­woord en een gebed uit en is er ook een bijdrage vanuit de St. Odulphus­paro­chie uit Assendelft.

U bent allen van harte uit­ge­no­digd om samen de voor­be­rei­dingen voor Pasen met de liefde van God voor ons allen bij te wonen in deze bij­zon­dere tijd.

info

youtu.be/l6HIxWhygOo

locatieOnline
plaatswereldwijd
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl