categorieontmoeting
wanneerzaterdag 19 juni 2021
beginttijd10:30 uur
eindtijd13:00 uur
 titelOpen Dag St. Bonifatiusinstituut
beschrijving

Op 19 juni 2021 organiseert de theologische opleiding Bonifatiusinstituut een Open Dag voor belangstellenden op de leslocatie De Tiltenberg in Vogelenzang.

Wil je sterker staan in jouw geloof, krachti­ger om anderen te helpen hun weg te vin­den in het geloof? Volg dan de Open Dag! De dag begint om 9.00 uur met een Eucha­ris­tie­vie­ring; het pro­gram­ma van de Open Dag begint om 10.30 uur.

Op de Open Dag kun je kennis­ma­ken met het St. Boni­fa­tius Instituut, het studie- en vor­mings­cen­trum van het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam, dat ook open staat voor belang­stel­len­den van elders. Van harte welkom!

Pro­gram­ma
Vanaf 10.30 uur bie­den we een pro­gram­ma, waarin stafle­den uitleg geven over de opzet van de studie en moge­lijk­he­den die de studie biedt. Voor het bisdom Haarlem-Amsterdam zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om diaken of catechist te worden.

Het is de bedoeling dat een aantal studenten ver­tellen over hun motivatie voor de studie en hun erva­ringen. Er is uitgebreid gelegenheid uw vragen te stellen en met elkaar en met studenten die al op het Bonifatiusinstituut studeren.

De Open Dag zal tot ongeveer 13.00 uur duren. Uiteraard zullen we de nodige veiligheidsmaatregelen in acht nemen in verband met het coronavirus.

info

Studieprefect Diederik Wienen
06 - 8325 7925
dwienen@tiltenberg.org
www.bonifatiusinstituut.nl

locatieTiltenberg, Zilkerduinweg 375
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl