categoriebedevaart
wanneerzondag 27 juni 2021
beginttijd09:00 uur
 titelFeest OLV Altijddurende bijstand Wittem
beschrijving

Op zondag 27 juni wordt in Klooster Wittem het feest van Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstand gevierd met een wandeling, een eucharistieviering, een inloopconcert en de gelegenheid om een noveenkaars op te steken.

De wandeling voert van de Sterre-der-Zeekapel in Simpelveld (Rode Put - Vingweg) naar Klooster Wittem. Het is een tocht van ca. 13 km. Vertrek om 9.00 uur. De wandeling wordt afgesloten (voor wie dat wil) met de eucharistieviering ter ere van Onze-Lieve-Vrouw in de Kloosterkerk, om 12.15 uur. Opgave bij Mw. Nan Paffen, nan.paffen@kloosterwittem.nl of bij de receptie van het klooster, tel. 043 450 1741

Die middag is er een orgel-inloopconcert in de Kloosterkerk verzorgd door de heer Han Willemsen (vorig jaar nog de interim-directeur van Klooster Wittem). Het concert duurt van 14.00 tot 16.00 uur, waarbij muziekstukken worden afgewisseld met bezinnende teksten over Maria. U kunt binnenlopen wanneer u wilt en kunt lange of kortere tijd blijven luisteren. Opgave is niet nodig. Kosten: vrije gave.

info

(043) 450 1741
nan.paffen@kloosterwittem.nl
www.kloosterwittem.nl

locatieKapel OLV Sterre der Zee, Rodeput, Vingweg
plaatsSimpelveld (Limburg)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl