categoriebezinning
wanneerzondag 22 t/m donderdag 26 augustus 2021
beginttijd15:00 uur
 titelFatherheart transformatieweek
beschrijving

De stichting Mto Moyoni organiseert van 22-26 augustus een transformatieweek op landgoed Baak in Baak, Gelderland. Een ‘genezing van het hart’ week vanuit het hart van de Vader. Een week aan Zijn voeten, gewoon ‘zijn’ en dieper gaan met wat Hij al begonnen was.

Een week gefocused op het hart van de Vader, weg van alle beslommeringen in een heerlijk centrum met een grote tuin, een en tweepersoonskamers, fantastisch eten naast een intens programma waarin je sleutels aangereikt krijgt om verder te gaan met je Vader. Ontdek de identiteit die God je gegeven heeft, leer te luisteren naar Zijn stem en geniet van de stille tijden en de tijden van soaken en de gesprekken.

Enkele onderwerpen zijn:

  • Het horen van Gods stem
  • Het hart van de Vader
  • Voorouderzonde
  • Schaamte
  • vergeving
  • zielsverbindingen
  • bittere wortels en verwachtingspatronen
  • harten van steen
  • Bevrijding

“Restoring the Foundations ministries” heeft het materiaal ontwikkeld en met hun toestemming delen we de lessen uit het RTF programma. De sessies zijn zo opgebouwd dat ieder onderdeel belangrijk is in het geheel. De lessen sluiten op elkaar aan en begeleiden de deelnemers in een proces naar genezing en bevrijding. Er is een team aanwezig voor voorbede, aanbidding, bediening en intercessie. Naast de lessen is er ook tijd ingepland voor aanbidding, soaking (ontvangend/meditatief gebed) en ontspanning.

De tuin en de prachtige omgeving van het conferentiecentrum lenen zich voor rust, sportactiviteiten en wandelingen in de bossen.

Op de zondag beginnen we om 15.00 uur ‘s middags met koffie en registratie waarna we om 16.00 uur met de eerste sessie beginnen. We sluiten de week af op donderdag af met een lunch.

Bijdrage
€ 400 pp inclusief maaltijden en overnachting
€ 440 voor een eenpersoonskamer

info

winette@mto-moyoni.org
www.mto-moyoni.org

locatieLandgoed de Baak,
plaatsBaak (Gelderland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl