categorieretraite
wanneervrijdag 26 t/m zondag 28 november 2021
 titelAdvent retreat
beschrijving

De Broeders van Sint Jan organiseren retraites voor de Advent, Kerstmis en Pasen.

Weekend 26-28 november 2021 - Advent Retreat
God’s eternal act of creation manifests itself in time. Time is given to us to act, love, conquer and to praise our God. Time is never as precisely measured as when we are
waiting... A small biblical exploration to specify the nature of Christian waiting.
br. Syméon

Weekend 17-19 december 2021 - Kerstretraite
We bereiden ons voor om voor de zoveelste keer Kerstmis te vieren en hoe kunnen wij dat dit jaar intenser doen dan andere jaren? Hoe kunnen we nog beter, nog dieper, doordringen in dit geheim dat we al 2000 jaar lang elk jaar gedenken? Het geheim van een God die mens wordt om ons de weg te wijzen naar het ware geluk, het volmaakte leven. Het is geen sprookje, geen vrome gedachte; wat is het wèl? Wat Kerstmis voor ons betekent, wat het met zich meebrengt en wat het van ons verlangt: dáárover gaat deze retraite.
br. Clemens Maria

Donderdag 31 maart-maandag 4 april 2022 - Paasretraite
De paasretraite van dit jaar gaat over hoe de zesde zegel van de Apocalyps een contemplatieve visie laat zien, in het licht van Gods heerlijkheid, op de Calvarieberg als Einde van de wereld en conceptie van het embryo van de Kerk, die met Pinksteren zal worden geboren.
p. Elias

info

stjan.org/denhaag

locatieBroeders van Sint Jan, Oude Molstraat 37
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl