categoriebezinning
wanneermaandag 27 t/m donderdag 30 december 2021
beginttijd11:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelStiltedagen Abdij van Drongen
beschrijving

Een paar dagen voor jezelf. In stilte tot rust komen in de groene omgeving van de Oude Abdij Drongen.

Tijdens Ademruimte is er volop ruimte voor eigen invulling. Je kunt deelnemen aan een ochtend- en avondgebed. Je kunt naar behoefte je stiltedagen verrijken en verdiepen door gebruik te maken van een aanbod aan werkvormen: een meditatieve wandeling, een schrijfoefening, een geleide meditatie... Tevens is er gelegenheid om met een geestelijk begeleider in gesprek te gaan.

Je krijgt een comfortabele kamer met eigen sanitaire ruimte in ons gastenverblijf ‘de Pelgrim’. De maaltijden zijn gezamenlijk en in stilte. Voor wie wil zijn er wel koffiemomenten waarbij je anderen kunt ontmoeten die daar ook voor kiezen.​We gaan soepel om met deze data: je kunt ook voor een korter (echter minimum twee nachten) verblijf komen. Je ontvangt dan een aangepaste onkostennota.Van harte welkom!

Belangrijk:
​Sinds 20 november 2021 is de Oude Abdij​ Covid Safe Plus (CST + mondkapje)

info

www.oudeabdij.be/ademruimte.html

locatieOude Abdij van Drongen, Drongenplein 26
plaatsDrongen (België)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl