categoriekamp
wanneerzaterdag 6 t/m donderdag 11 augustus 2022
 titelKinderkamp - Beestenbende
beschrijving

Na de succesvolle editie van 2021 organiseert het Aartsbisdom Utrecht ook in 2022 weer een kinderkamp (6-11 augustus). Dit zomerkamp vindt opnieuw plaats op Kampeerboerderij De Heidebloem in Haarle.

In de Bijbel staan heel veel mooie verhalen waar dieren een belangrijke rol in spelen. Denk maar aan de ark van Noach of Jona en de walvis. En heb je wel eens gehoord van het sprekende ezeltje van Bileam? We luisteren naar de verhalen, denken er samen over na en gaan aan de slag met leuke opdrachten. We vieren de Eucharistie en denken aan Jezus. Hij wordt de Goede Herder genoemd. Wat zou dat betekenen? Natuurlijk gaan we ook veel leuke spelletjes doen, geheel in het beestenbende thema, ravotten in het bos en zwemmen. Dus heb jij zin om een week veel plezier te hebben in een gezellige Beestenbende? Meld je dan zo snel mogelijk aan!

  • Wanneer: 6 augustus tot en met 11 augustus
  • Waar: Kampeerboerderij de Heidebloem, locatie de Veltmaat, Oude Deventerweg 8a, 7448 RL Haarle
  • Wie: Kinderen van 7 t/m 12 jaar
  • Aantal deelnemers: Maximaal 30
  • Hoofdleiding: Vicaris Hans Pauw en Jacqueline Kolfschoten
  • Kosten: € 125,- per kind. Als er meerdere kinderen uit een gezin meegaan, is er een speciaal tarief van € 75 per extra kind (voorbeeld 2 kinderen = € 200 i.p.v. € 250)
  • Aanmelden: vóór 30 juni 2022 via formulier op de website

info

Jacqueline Kolfschoten
(06) 290 15 399
jacqueline.kolfschoten@gmail.com
www.jongaartsbisdom.nl/kinderkampen/kinderkamp-2022

locatieKampeerboerderij de Heidebloem, locatie de Veltmaat, Oude Deventerweg 8a
plaatsHaarle
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl