categoriegebed
wanneervrijdag 22 april 2022
beginttijd20:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelAbdij Afligem - Aanbidding voor jongeren
beschrijving

Op vrijdag 18 februari en vrijdag 22 april 2022 zal er in de abdij Affligem aanbidding voor jongeren plaatsvinden. We beginnen om 20 uur en de aanbidding zal duren tot 22 uur.

Er zal afwisselend gebed, stilte, muziek en doorlopend biechtgelegenheid zijn.

Hierna is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in het jeugdheem. 

Praktisch
Indien je met het openbaar vervoer komt, kan je de abdij het best bereiken door de bus te nemen tot aan de halte Hekelgem Den Beer. Er is een rechtstreekse bus vanaf het station van Aalst, Brussel-Noord, Asse en Liedekerke. Vandaar is het ongeveer 15 minuten wandelen tot aan de Abdijkerk.

Inschrijven
Wie wil, kan nadien ook overnachten in het jeugdheem. ‘s Ochtends is er om 8 uur in de abdijkerk een eucharistie en er zal ook ontbijt voorzien worden. Om praktische redenen vragen we wel om het formulier in te vullen en zelf een slaapzak mee te brengen.

info

aanbidding.abdijaffligem.be

locatieAbdij van Affligem, Abdijstraat 6
plaatsAffligem (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl