categorieontmoeting
wanneerzondag 27 februari 2022
beginttijd15:00 uur
 titelJong Bisdom Rotterdam - Tour of Faith
beschrijving

Het kan weer! Elkaar ontmoeten tijdens Tour of Faith (ToF). Aanstaande zondag 27 februari is het weer ToF. Deze is het in de St Agathakerk, Heereweg 277 in Lisse.

Wij beginnen om 15.00 uur met een Eucharistieviering, waarna mgr. v.d. Hende een inleidende catechese zal geven en de aanwezige jongeren met elkaar in gesprek gaan over de catechese en hun geloof. We sluiten de dag af met een maaltijd waarbij iedereen gezellig bij kan kletsen. Rond 19.00 uur eindigt ToF.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom bij de viering van de uitrusting, maar de rest van het programma is alleen voor de jongeren. Wil je hierbij zijn, meld je dan even aan bij diaken Iwan Osseweijer ( diaken@rkwb.nl ) of via jong@bisdomrotterdam.nl

Tot zondag!

info

Diaken Iwan Osseweijer
diaken@rkwb.nl

jong@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

locatieSint Agathakerk, Heerweg 273
plaatsLisse (Zuid-Holland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl