categorieontmoeting
wanneerzaterdag 25 juni 2022
beginttijd13:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelStadsklooster San Damiano zet tuinpoort open
beschrijving

Zaterdag 25 juni tussen 13.00 en 16.00 uur staat de tuinpoort open bij Stadsklooster San Damiano te ’s-Hertogenbosch. In de tuin wordt die middag op een leuke, verrassende, leerzame, maar ook ontwapenende wijze ingegaan op het thema vluchtelingen.

Er zijn op verschillende plekken in de tuin verschillende typen activiteiten: van een kijkje in de Hollandse spiegel tot een lezing, van muziek tot bezinning rond schrijnende situaties in de wereld. U bepaalt zelf uw programma.

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er een apart parcours, met (buitenlandse) spelletjes en allerlei creatieve opdrachten.

De Franciscaanse Vredeswacht organiseert deze middag in samenwerking met het Stadsklooster, Femina Pacis en met organisaties die werken met vluchtelingen. U bent van harte welkom om iets te ervaren van het leven voor, tijdens en na de vlucht van een vluchteling naar Nederland.

info

www.stadskloostersandamiano.nl

locatieStadsklooster San Damiano, Van der Does de Willeboissingel 12
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl