categoriefestiviteit
wanneerzondag 11 september 2022
beginttijd11:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelGeloofsdag Parochie De Goede Herder
beschrijving

Op zondag 11 september na de mis van 11:00 uur in de Heikese kerk is het feest!

Alle ouders, kinderen, tieners, jongeren, mensen die de afgelopen jaren de Alphacursus hebben gevolgd, studenten en werkenden zijn van harte welkom. Locatie is de pastorie, Bisschop Zwijsenstraat 3.

Op het programma staat op de eerste plaats een gezellige barbecue. Pastoor Robert deelt wat plannen rondom het zondagmorgencafé en aansluitend is er een heiligenjacht door het centrum van Tilburg. Daarbij zijn prijzen te winnen! We sluiten af met zang en gebed in de kerk.

De middag is rond 16:00 uur afgelopen. Eerder is 18:00 uur gezegd maar we willen ieder nog graag de mogelijkheid geven om een rustige zondagavond te hebben.

Als je wilt komen, stuur dan even een mail naar: secretariaat@parochiedegoedeherder.nl . Er zijn geen kosten aan verbonden.

info

parochiedegoedeherder.nl/op-zoek-naar-meer/nieuws-uit-de-parochie/geloofsdag-op-zondag-11-september

locatiePastorie, Bisschop Zwijsenstraat 3.
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl