categorieontmoeting
wanneerdonderdag 10 november 2022
beginttijd19:30 uur
 titelInformatieavond Roeping
beschrijving

De Onze Lieve Vrouwekerk in Amsterdam houdt in de roepingenweek een informatieavond met de mogelijkheid om vragen te stellen over de Heilige Jozefmaria, stichter van het Opus Dei, en zijn boodschap: God roept iedereen om heilig te worden, ongeacht je situatie in de wereld en je levensstaat.

Neem contact op met rector Rafael Ojeda voor verdere informatie en om je op te geven. Het programma van de avond wordt aangepast aan de wensen en specifieke levenssituatie van de deelnemers.

Plaats: Ontmoetingscentrum naast de Onze Lieve Vrouwekerk, Keizersgracht 218b, AmsterdamDatum en tijd: donderdag 10 november 20.00 uur. Voorafgaand aan de bijeenkomst is het mogelijk de H. Mis bij te wonen om 19.30 op dezelfde locatie.

info

rdeojeda@gmail.com
www.olvkerk.nl

locatieOnze Lieve Vrouwekerk, Keizersgracht 218b
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl