categoriemuziek
wanneerzaterdag 22 april 2023
beginttijd19:00 uur
 titelAmeezingpraise met praiseband Aalsmeer
beschrijving

De eerste vrolijke AmeezingPraise – viering in de Petruskerk in Roelofarendsveen was onvergetelijk mooi. Bijna driehonderd bezoekers genoten – ieder op eigen wijze – van de gospelmuziek van Band4Tune en de inspirerende gebeden en preek door diaken André van Aarle. De afterparty werd druk bezocht. De aanwezigen bleven lang napraten in een gezellige sfeer.

Daarom organiseren we op zaterdagavond 22 april om 19.00 uur  ‘AmeezingPraise Two’.  Dan zal  Praiseband Aalsmeer met zangeres Lesley Tak de Petruskerk met prachtige muziek vullen. Ieder die dat wil mag meezingen en meebewegen. Diaken André van Aarle verzorgt de gebeden en na afloop is iedereen van harte welkom op de afterparty in de familiezaal.

Vooraf kunnen intenties schriftelijk worden ingediend. Aan de hand hiervan zal de diaken de gebeden en preek  actueel, afwisselend en vooral inspirerend  maken.

Het parkeren bij de Petruskerk hoeft geen probleem te zijn. Naast de kerk op het Noordeinde en op de tegenoverliggende Kerkweg zijn parkeerterreinen.

We hopen u allen te zien en horen op zaterdag 22 april om 19.00 uur. Wij beloven u een vrolijke, bezielende avond!

info

Diaken André Van Aarle
(06) 216 932 67
rkgroenehart.nl/2023/03/20/ameezing-praise-two-tekst

locatieH. Petruskerk, Noordeinde 187
plaatsRoelofarendsveen (Zuid-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl