categorieontmoeting
wanneerdonderdag 15 juni 2023
beginttijd19:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelLucasavond
beschrijving

De Mariaparochie Rosmalen/Den Bosch organiseert vanaf 15 juni zes bezinnings- en ontmoetingsavonden in de Lucaszaal (César Francklaan 2, Den Bosch). Als thema is gekozen voor een nieuwe video-serie van bisschop Robert Barron over de Eucharistie.

Bisschop Robert Barron heeft zich tot doel gesteld om op basis van het goede, het schone en het ware Christus naar de hedendaagse cultuur te brengen. Daarvoor gebruikt hij alle moderne mediamiddelen die tegenwoordig voorhanden zijn zoals video en internet.

Hij heeft al meerdere inspirerende videoseries gemaakt en deze serie over de Eucharistie is de nieuwste.

De komende donderdagavonden vanaf 15 juni t/m 20 juli gaan we ze bekijken in de Lucaszaal. We beginnen om 19.00 uur met de H. Mis en aanbidding daarna is er om 20.00 uur koffie/thee en iets lekkers, video en deelgroepen. U kunt ook vanaf 20.00 binnenkomen als dat beter uitkomt.

De video’s zijn afzonderlijk van elkaar te bekijken, dus als u een keer een avond niet kunt is dat geen ramp.

De video’s zijn Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling.

Het is voor de organisatie prettig als u zich vooraf aanmeldt. Dat kan bij Godeliva Coppens via app (06-42457916) of mail ( lucas@parochiemaria.nl ).

Van harte welkom!

info

lucas@parochiemaria.nl

locatieLucaszaal, Lucaskerk, César Francklaan 2
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl