categorieliturgie
wanneerzondag 2 juli 2023
beginttijd10:00 uur
 titelTV-Mis met Mgr. Gallagher
beschrijving

Op zon­dag 2 juli brengt Aarts­bis­schop Mgr. Paul Gallagher een bezoek aan Haar­lem. Hij is de Se­cre­ta­ris voor de Relatie met de Staten van het Vati­caan, bij ons beter bekend als Minister van Bui­ten­landse Zaken. Hij is namens de H. Stoel (de diplo­ma­tieke naam van het Vati­caan) betrokken geweest bij ver­schil­lende vredeson­derhan­de­lin­gen en is momenteel nauw betrokken bij de situatie in de Oekraïne.

Mgr. Gallagher zal op 2 juli de Eucha­ris­tie­vie­ring van 10.00 uur celebreren in onze ka­the­draal. Deze vie­ring wordt recht­streeks uitgezon­den via NPO 2.

Het Ka­the­drale Koor zal deze vie­ring muzikaal ver­zorgen. In deze vie­ring wordt ook stil­ge­staan bij het feit dat 150 jaar gele­den de slavernij is afgeschaft. Ter gelegen­heid daar­van wordt in alle kerken van ons bisdom, dus ook in de Ka­the­draal, het lied ‘Amazing Grace’ gezongen.

U bent zeer welkom om bij deze vie­ring.

info

www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl

locatieKathedrale Basiliek van Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
doelgroep

Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd.

© Copyright 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever

Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl
info@rkactiviteiten.nl