Vandaag is dinsdag 5 december  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 5 maart t/m zondag 16 april 2017    Evangelie van 2017-03-05
 titelKinderen geven aan Kinderen Lambertuskerk
beschrijving

Vastenproject voor kinderen in Hengelo

Delen met elkaar, iets overhebben voor een ander, daarover gaat het in de Veertigdagentijd tijdens de kinderwoorddiensten in de Lambertusbasiliek in Hengelo. Daarnaast gaan de kinderen schoenendozen vullen voor een groep geestelijk gehandicapte kinderen in Roemenië. Hiervoor hebben we contact gezocht met Stichting De Kleine Kracht. Dit is een Christelijke organisatie die (kinder) projecten ondersteunt in de armste delen van Roemenië. Door de inzet van vele vrijwilligers en contactpersonen ter plekke zijn de lijnen kort en komen de ingezamelde spullen direct op de juiste plek terecht. Op verzoek van de stichting worden de dozen gevuld met knutselspulletjes.

Dit project start op zondag 5 maart en eindigt op zondag 16 april.

info

liedeketenvregelaar@gmail.com

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieLambertusbasiliek, Enschedestraat 1
plaatsHengelo (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl