Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 12 oktober 2023    Evangelie van 2023-10-12
begintijd09:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelWoenstijndag Emmaus Helvoirt
beschrijving

Deze regionale open bezinningsdag van de KCV op donderdag 12 oktober 2023 is een Woestijndag in bezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15 te Helvoirt. Tijd: 9.30 (koffie/thee) - 16.00 uur. Aanmelding verplicht.

Een dag waarin we ruimte maken voor God om ons geloof te voeden. We horen twee inleidingen, vieren samen Eucharistie, er is biechtgelegenheid en een gezamenlijke broodmaaltijd.

Thema: Een parel in Gods ogen

De woestijndag is een bezinningsdag waarop we tijd willen maken om ons geloof te voeden. We horen een tweetal inleidingen, vieren samen eucharistie en er is biechtgelegenheid. Tevens wordt er voor een broodmaaltijd gezorgd.

Tijd/programma

  • Inloop vanaf 9.30 uur.
  • Het programma start om 10.00 uur.
  • We eindigen rond 16.00 uur.

De kosten voor deelname zijn € 20, te betalen via: NL96 ABNA 0889 9949 78, t.n.v. st. Laetare, o.v.v. Woestijndag oktober 2023.  Vermeld ook de naam waarmee je je hebt opgegeven. Vroegboekkorting: Wie zich al vóór 28 september aanmeldt, hoeft slechts € 17,50 te betalen.

Aanmelden en info: woestijndag@gmail.com

info

woestijndag@gmail.com

locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl