Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 22 t/m zondag 24 september 2023    Evangelie van 2023-09-22
 titelMoederretraite
beschrijving

We zijn dankbaar en blij dat we dit jaar toch nog in september twee moederretraites mogen organiseren. De eerste retraite zal doordeweeks zijn van woensdag 13 september tot vrijdag 15 september o.l.v. Z.E.H. Wilmink en de tweede retraite van vrijdag 22 september tot zondag 24 september o.l.v. Z.E.H. Rohling.

Een moederretraite biedt je de gelegenheid, te midden van een biddende gemeenschap, je relatie met God te verdiepen en zijn liefde te ervaren.

Tijdens de retraite ben je te gast in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. We hebben een eigen programma met diverse conferenties, maar sluiten ons regelmatig aan bij de gebedstijden van de zusters. Om de rust en stilte voor eenieder zo goed mogelijk te waarborgen verzoeken we je op de dag van aankomst uiterlijk om 16.00 uur te arriveren zodat we in alle rust samen aan de retraite kunnen beginnen. De moederretraite eindigt op vrijdag- of zondagmiddag rond 14.00 uur.

De kosten voor het weekend bedragen € 95,00. De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan een moederretraite. Als dat toch het geval is neem dan even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Mail dan naar: retraite@moederretraite.nl

Na opgave hoor je zo spoedig mogelijk of je kunt deelnemen aan een van de moederretraites.

info

retraite@moederretraite.nl
www.moederretraite.nl

locatieMissiezusters van het Kostbaar Bloed, Kloosterdreef 7
plaatsAarle-Rixtel (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl