Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Nederlandse Provincie Karmelieten
(Karmel)

Nederlandse Provincie Karmelieten

Website E-mail

Postbus 297
7606 AG Almelo

(0546) 53 64 20

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf vrijdag 22 september 2023    Evangelie van 2023-09-22
begintijd11:30 uur
eindtijd15:00 uur
 titelLeven op de geestelijke weg
beschrijving

Ben je jouw geestelijke weg al zoekende aan het ontdekken en wil je daar bewuster bij stil staan, dan is de cursus ‘Leven op de geestelijke weg’ mogelijk iets voor jou. De cursus biedt een ontmoetingsplek om stil te staan bij het leven op de geestelijk weg. Per bijeenkomst gebruiken we een korte tekst als opstap om in gesprek te kunnen gaan met jezelf over je ervaringen op de geestelijke weg en te leren daarover te delen met andere cursisten.

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten die elk een thema hebben: Alles is op weg ergens naartoe; Wie geroepen wordt weet het; Doorbraakervaring; Overgave en verzet; Geloven; Verlangen; Wie ben ik? Blijvend onderweg.

Data
vrijdag 22 september informatiebijeenkomst; daarna op: 6 en 20 okt., 3, 17 nov., 1 en 15 dec., 22 en 26 jan. U geeft zich na de informatiebijeenkomst op voor de hele cursus, dit omdat met een vaste groep gewerkt wordt.

Begeleiding: Greetje Feenstra geassocieerd en Corrie van Baal o.carm.

info

(0485) 56 21 75
www.karmelcentra.nl/boxmeer

organisatieNederlandse Provincie Karmelieten
locatieKerkpad 1
plaatsBoxmeer (Noord-Brabant)
postcode58
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl