Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 10 september 2023    Evangelie van 2023-09-10
begintijd11:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelZomermarkt in de Antoniuskerk
beschrijving

Op zondag 10 september 2023 van 11.00 tot 16.00 uur organiseren het MEK, De Oosterhoutse Nachtegalen en de Antoniuskern van de Catharinaparochie en buurtvereniging ‘Het Museumkwartier’ een grootse zomermarkt in de Sint-Antoniuskerk, Sint-Vincentiusstraat 113 te Oosterhout. De toegang is gratis!!!

Er is een snuffelmarkt met goede spullen die toe zijn aan en geschikt voor een tweede leven. Daarnaast wordt antiek speelgoed, een grote collectie (deels verpakte) miniatuurauto’s (echt iets voor de verzamelaar) aangeboden. Daar zijn ook diverse James Bond auto’s onder.

Gezien het succes van vorig jaar zullen er ook spulletjes van het Antoniuswinkeltje worden verkocht. De Antoniuskern zal haar deel van de opbrengst o.a. gebruiken voor de diaconale activiteiten van de Catharinaparochie. Met name voor de Sinterklaasactie van dit jaar.

info

Ad Lips (contactpersoon)
(06) 8218 7652
info@st-antoniusoosterhout.nl
www.st-antoniusoosterhout.nl

locatieSint Antoniuskerk, Sint Vincentiusstraat 113
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl