Vandaag is vrijdag 19 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 7 september    Evangelie van 2024-09-07
begintijd09:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelAlpha Nederland Training & Inspiratie
beschrijving

Op zaterdag 7 september is het weer zover: de Alpha Nederland Training & Inspiratie. Het evenement vindt plaats in de Basiliek in Veenendaal. We kunnen niet wachten om je dan te ontmoeten!

Op de Alpha Nederland Training & Inspiratie word je een dag lang geïnspireerd, getraind en toegerust om aan de slag te gaan met jouw cursus. Aan het eind van de dag is jouw team er helemaal klaar voor om een Alpha of (Pre)Marriage Course te geven!

Natuurlijk delen we ook inspirerende verhalen van deelnemers en cursusleiders en nemen we de tijd om samen te aanbidden. Tijdens de goed verzorgde lunch en koffiepauzes is er ruim de tijd om elkaar te ontmoeten en de cursusmaterialen door te kijken.

Of je nu voor het eerst een cursus gaat geven, er ieder jaar één geeft of op een laagdrempelige manier een cursus wilt ontdekken: je bent van harte welkom!

Wanneer:
7 september 2024
09.30 uur – 16.00 uur
Inloop 8.45 uur

Waar:
De Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal

Prijs:
Tot en met 15 augustus: € 20,-
Daarna: € 27,50

De prijs is inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch.

info

www.alphanederland.org/agenda/alpha-nederland-training-inspiratie-3

locatieDe Basiliek, Wiltonstraat 56
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl