Vandaag is maandag 29 november  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 13 september 2009    Evangelie van 2009-09-13
 titelFamiliedag ‘Relatie en Communicatie’
beschrijving

In het mooie bosrijke Vogelenzang vindt op zondag 13 september de jaarlijkse familiedag plaats. Een compleet verzorgde dag voor de hele familie. U vindt er rust, gezelligheid en diepgang. Het thema zal zijn “Relatie en Communicatie”.

Sprekers op de familiedag zijn Joris en Carolijn van Voorst tot Voorst. Zij zijn ouders van 5 kinderen in de leeftijd van 14 tot 22 jaar. Calolijn is psychologe en Joris is directeur van de stichting Kerk in Nood. Beiden zijn verantwoordelijk voor de Stichting kinder- en jeugdwerk Samuel. Zij zullen op de familiedag het thema uitdiepen.

Speciaal voor de tieners is er een spectaculair Programma Rock Solid, waarbij alle zintuigen optimaal worden ingezet. Peter van Lier is daarbij ”Special Coach on Location”.

Voor de verschillende leeftijdsgroepen bestaan aparte programma's.

De dag vindt plaats aan het kloostercomplex “Casa Carmelli” aan de Bekslaan 9-11 in Vogelenzang en begint om 10.00 uur. Rond 17.30 uur zal er met een barbecue worden afgesloten.

info

www.hoeksteen.org

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie“Casa Carmelli” aan de Bekslaan 9-11
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl