Vandaag is maandag 25 oktober  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneermaandag 15 november 2010    Evangelie van 2010-11-15
begintijd19:30 uur
 titelFertilityCare kennismakingsbijeenkomst
beschrijving
  • Gezinsplanning in eenheid met de natuur en het geloof
  • Vruchtbaarheid als gave en opgave, voor man, vrouw en stel.
  • Zwanger willen worden en het lukt niet, een zwangerschap uitstellen - samen het eigen gezin plannen de huwelijkse liefde verdiepen.

FertilityCare biedt cursussen voor vrouwen en stellen om de natuurlijke tekens van vruchtbaarheid in de cyclus van de vrouw te leren observeren interpreteren. Dit biedt vervolgens de mogelijkheid om een zwangerschap uit te stellen of juist zwanger te worden. Zelfs bij stellen met vruchtbaarheidsproblemen is op basis van deze observaties verdere medische diagnostiek en behandeling mogelijk. De methode heeft in wetenschappelijk onderzoek zelf bij stellen met succesloze pogingen tot kunstmatige bevruchting groot succes laten zien.

info

www.fertilitycare.nl

locatieBroerdijk 2
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2021 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl