Vandaag is zondag 19 mei
1e Pinksterdag
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 27 t/m zondag 29 mei 2011    Evangelie van 2011-05-27
begintijd16:30 uur
eindtijd14:00 uur
 titelRetraite voor moeders
beschrijving

In 2011 worden drie retraites voor moeders gehouden in het klooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel.

weekend
Geestelijke begeleiding
25-27 maart
Pastoor R. Wilmink
1-3 april
Kapelaan L. Simons
Helaas reeds volgeboekt
27-29 mei
Pastoor R. Wilmink

Uit de vele positieve reacties op eerdere retraites voor moeders blijkt dat er bij moeders een behoefte bestaat om zich even een paar dagen los te maken van hun drukke bestaan thuis en/of op het werk. De moederretraite biedt een goede gelegenheid om je op een bijzondere manier op God te richten en je gebedsleven te verdiepen.

Na de conferenties is er, in de stille tijd, ook gelegenheid een persoonlijk gesprek met de begeleidende priester te hebben.

Wij zullen vanaf vrijdag 16.30 uur, tot zondagmiddag, ongeveer 14.00 uur, te gast zijn in het klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. Hoewel wij een eigen programma hebben met diverse conferenties, zullen wij ons regelmatig aansluiten bij de gebedstijden van de zusters.

De bijdrage in de kosten voor het weekend bedraagt € 67,50
De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan deze retraite.

Het aantal plaatsen is beperkt. Na opgave ontvang je enige weken voor de retraite een brief met nadere informatie en het programma van de retraite.

Thema
Jezus antwoordde: ‘Het voornaamste is: “Luister, Israël! De Heer, onze God, is de enige Heer; heb de Heer, uw God, lief met heel uw hart en met heel uw ziel en met heel uw verstand en met heel uw kracht.” Het op een na belangrijkste is dit: “Heb uw naaste lief als uzelf.” Er zijn geen geboden belangrijker dan deze.’ (Marcus 12, 29-31)

info

Edith Ruijs
(0488) 45 30 40
tt2@online.nl

Hansi Wittenberg
(0488) 45 31 68

Elise van Dijk
(026) 361 35 42

locatieKlooster van de Missiezusters van het Kostbaar Bloed
plaatsAarle-Rixtel (Noord-Brabant)
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl