Vandaag is vrijdag 8 december
Maria Onbevlekte Ontvangenis
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 12 februari 2012    Evangelie van 2012-02-12
begintijd11:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelHuwelijkszondag Bisdom Roermond
beschrijving

Voor het eerst wordt in de H. Hartkerk in Roermond een huwelijkszondag gehouden. Op zondag 12 februari zijn echtparen en hun kinderen welkom in de Kerk en in de oude pastorie. Doel van de dag: een gelegenheid voor gehuwden om eens extra aandacht te geven aan hun huwelijk.

Deze huwelijkszondag wordt georganiseerd in het kader van de Marriage Week. Deze ‘week’ wordt elk jaar rondom Valentijnsdag georganiseerd. Het is een landelijk en internationaal initiatief waarmee alle schijnwerpers op het huwelijk worden gezet. Het leven is vaak zo vol en druk, dat de tijd voor elkaar er al snel bij inschiet. En dat terwijl het huwelijk zo kostbaar is voor ieders geluk. Het is goed voor elkaar, voor de kinderen, voor de gezondheid, de samenleving, de economie en.. de Kerk.

Ontspannen dag
De huwelijkszondag begint op zondag 12 februari om 11.30 uur met de Eucharistieviering in de H. Hartkerk (Mgr. Driessenstraat 2). Er is een feestelijke lunch voor de echtparen (kinderen eten apart) en een inleiding. Voor  de kinderen vanaf 4 jaar zijn er in leeftijdsgroepen een workshop knutselen en een workshop Kiskikids liedjes instuderen. De tieners volgen een eigen programma met inleiding over het huwelijk (door een echtpaar) en een creatieve workshop. Voor de kinderen van 0 t/m 3 jaar is er opvang.

De dag wordt afgesloten in de Kerk met de hernieuwing van de trouwbelofte. Om 16.15 uur wordt er afgesloten met een drankje en een hapje.

Aanmelden
Graag via email of telefoon naar m.rademaker@bisdom-roermond.nl of 0475-386892. Kosten zijn per echtpaar € 20 en per kind € 2,50. Aanmelden is wel belangrijk, zodat we weten op hoeveel deelnemers (inclusief kinderen) we kunnen rekenen. Graag ook even de leeftijd van de kinderen vermelden.

info

(0475) 38 68 92
m.rademaker@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieH. Hartkerk, Mgr. Driessenstraat 2
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl