Vandaag is vrijdag 22 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Diaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum
(Sint-Janscentrum)

Diaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum

Website E-mail

Papenhulst 4
5211 LC ‘s-Hertogenbosch

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 25 november 2013    Evangelie van 2013-11-25
begintijd15:30 uur
eindtijd19:30 uur
 titelAanbidding door kinderen met Pater Antoine
beschrijving

Komt, laten we Hem aanbidden
Ontmoeting met Pater Antoine op maandag 25 november 2013

Pater Antoine Thomas is de stichter van de beweging ‘Kinderen van Hoop’, die tot doel heeft om kinderen en jongeren bij Jezus te brengen via de eucharistische aanbidding. Op deze wijze tracht pater Antoine gehoor te geven aan de oproep van Jezus: ‘Laat de kinderen bij Mij komen, want het Koninkrijk der Hemelen behoort aan hen die zijn zoals zij’. Voor meer informatie en enkele filmpjes over zijn werk, zie: childrenofhope.org

Pater Antoine is hoofd van de priorij van de Broeders van Sint-Jan in Christchurch (Nieuw-Zeeland). Hij is parochiepriester en verbonden aan het studentenpastoraat aan de universiteit van Canterbury. In de maand november 2013 komt hij naar België en Nederland om zijn apostolaat voor te stellen.

Op zondag 24 november 2013 is Pater Antoine te Utrecht, waar een programma voor kinderen wordt georganiseerd met Eucharistieviering en aanbidding.
zie: www.rkactiviteiten.nl/index.php?id=26496

Op maandag 25 november komt Pater Antoine naar het Sint-Janscentrum. Nadat hij aan het begin van de middag voor de seminaristen en voor geïnteresseerde priesters een inleiding en workshop heeft gegeven, wil hij daarna graag aan alle belangstellenden vertellen over zijn apostolaat.

Programma
15.30 uur: koffie en ontvangst
16.00 uur: korte inleiding voor geïnteresseerden, aansluitend eucharistische aanbidding
17.30 uur: vespers met de seminariegemeenschap
18.00 uur: H. Mis met de seminariegemeenschap
18.45 uur: eenvoudige broodmaaltijd en ontmoeting pater Antoine

Pater Antoine spreekt Engels, maar er wordt voor Nederlandse vertaling gezorgd.

Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom. De uitnodiging is specifiek gericht aan de leden van de Gebedskring Sint-Jan van het seminarie, aan leden van andere gebedsgroepen, parochianen, studenten, catechisten, diakens en priesters.

Om organisatorische redenen verzoeken we alle geïnteresseerden om, indien mogelijk, voor 20 november a.s. een kort bericht te geven van uw komst bij de receptie van het Sint-Janscentrum of bij Mevr. Chr. Nederpelt.

info

(073) 612 30 55
info@sint-janscentrum.nl
www.sint-janscentrum.nl

christane@solcon.nl

organisatieDiaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl