Vandaag is donderdag 1 december  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 4 t/m zaterdag 31 mei 2014    Evangelie van 2014-05-04
(Nationale dodenherdenking)
begintijd10:00 uur
eindtijd11:00 uur
 titelMeimaand = Mariamaand
beschrijving

Tijdens de Hoogmis om 10:00 uur kinderwoorddienst met uitleg over geheimen van de rozenkrans. Kinderen mogen hun eigen intenties in het ‘Maria-intentieboek’ schrijven. Deze intenties worden meegenomen naar de Mariakapel waar de kinderen na de Mis bij elkaar komen om samen met de mensen in de kerk een Tientje van de Rozenkrans te bidden.

Iedere week wordt er een deel van de rozenkrans geregen met zijden roosjes (voor de meisjes) en stoere kralen (voor de jongens). 

Project voor het hele gezin dat wordt afgesloten tijdens de gezinsmis op 25 mei om 10:00 uur.

Op zondag 11 mei vieren we Moederdag voor Maria met een feestelijke bloemenhulde en Rozenkransgebed. Deze activiteit is in samenwerking met de Stichting Kinderen bidden voor Kinderen.

info

www.lambertuskerk-rotterdam.nl
www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieSt. Lambertuskerk
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl