Vandaag is donderdag 1 december  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 11 mei 2014    Evangelie van 2014-05-11
(Moederdag / Sint Mamertus)
 titelMoederdag voor Maria
beschrijving

Zondag 11 mei 2014 is het weer Moederdag. Veel kinderen maken dan een mooie tekening voor hun mama. Grotere kinderen kopen een klein cadeautje of een bosje bloemen.

Maria is ook Moeder. Moeder van Jezus en Moeder in de hemel van alle mensen. Zij bidt steeds voor al haar kinderen op aarde.Veel mensen vragen haar hulp en ondervinden de kracht van haar voorspraak. Het spreekt bijna voor zich dat we op Moederdag ook onze hemelse Moeder Maria bedanken.

Daarom een oproep aan jong en oud tot een landelijke MOEDERDAG VOOR MARIA.

Hoe kun je meedoen aan Moederdag voor Maria?
Bid op zondag 11 mei minimaal een WeesgegroetVoor Maria is elk Weesgegroet als een mooie roos. Als heel veel mensen dit doen, krijgt Maria echt een reuze boeket! We zullen dit zichtbaar maken op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Mail naar Maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl vanuit welke woonplaats je op deze zondag meebidt, alleen of als gezin. Ook mensen in België worden uitgenodigd mee te doen. 

Samen een grote rozenkrans
Op de website worden alle aanmeldingen van gebed samengevoegd tot een grote rozenkrans, met bij elke roos een woonplaats. Laat jouw woonplaats niet ontbreken en laten we samen Maria eren als Moeder van ons allemaal. 

Deelname vorig jaar: zie www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/index.php?p=20130512_mvm ;

info

Aanmelden via e-mail: Maria@kinderenbiddenvoorkinderen.nl  

Vragen:  info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Website: www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland en Belgiƫ
plaatsNederland
doelgroepGezin Gezin

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl