Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 22 t/m vrijdag 26 augustus 2016    Evangelie van 2016-08-22
(Maria Koningin)
 titelJongenskamp Bisdom Roermond
beschrijving

Barmhartigheid - Eén voor allen, allen voor Eén!

Barmhartigheid is een moeilijk woord. Misschien lijkt het iets voor watjes: softies met hartjes enzo. Maar dit is niet zo! We hebben het allemaal nodig: op school, thuis, op straat. Alle mensen maken fouten. We moeten dus geduldig zijn en elkaar durven te vergeven. Ook God heeft geduld en wil vergeven. Wij krijgen meer dan we verdienen. Jezus, de Zoon van God, gaf zelfs zijn leven voor ons.

Eén voor allen... We proberen dit jaar op kamp daar een beetje op te lijken. Allen voor Eén! We gaan allerlei leuke dingen doen: zingen, sport, luisteren, spelen in het bos, de Heilige Mis en natuurlijk de bonte avond! Kom ook en mis de leukste week van je leven niet!

Voor jongens van 7 t/m 12 jaar.

info

Veroniek Christ, beleidsmedewerkster Jeugd en Jongeren
v.christ@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieJeugdverblijfcentrum - De Hoeve, Hasseltweg 383
plaatsGenk (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl