Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 16 t/m vrijdag 21 september 2018    Evangelie van 2018-09-16
begintijd14:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelBegeleide retraite - pater Jos Moons, Jezuïet
beschrijving

In deze retraite willen we stil staan en de Heer zoeken. Dat is altijd een heel persoonlijk gebeuren, de Heer zoeken en ontmoeten. Er is ’s morgens een beknopte inleiding voorzien (15-30 min) met suggesties voor persoonlijk gebed; ’s middags wordt daar nog eens kort op teruggekomen; en er is gelegenheid voor een persoonlijk gesprek.

Belangrijke thema’s zijn: Gods vriendschap, Christus ons licht, onze talenten of charismata, en mijn hoop en verlangen.

Jos Moons is een Nederlandse jezuïet. Hij verdedigde een proefschrift over Vaticanum II aan de Universiteit van Tilburg en werkt als geestelijk begeleider en studentenpastor aan de KU Leuven. Daarnaast schrijft hij regelmatig columns voor Ignis webmagazine en Kerknet.

info

www.facebook.com/abdijnazarethbrecht

locatieTrappistinnenabdij Brecht, Abdijlaan 9
plaatsBrecht (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl