Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 11 t/m zondag 16 september 2018    Evangelie van 2018-09-11
 titelBedevaart naar Lourdes per vliegtuig
beschrijving

De Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam verzorgt de jaarlijkse na-zomerse bedevaart naar Lourdes in samenwerking met het ‘Huis van de Pelgrim’ (Limburgse Bedevaarten). De groep bestaat uit vrijwilligers en verzorgsters die voor u vele hand en spandiensten verrichten tijdens de reis en in Lourdes. De bedevaartreis is daardoor geschikt voor jong en oud, ziek en gezond. Deelnemers die veel zorg nodig hebben kunnen in het accueil of zorghotel verzorgd worden door de eigen Nederlandse vrijwilligers van het ‘Huis van de Pelgrim’.

Dit bedevaartjaar gaat in september ook onze hulpbisschop, mgr. dr. J. Hendriks mee. De hulpbisschop is bekend met Lourdes, heeft een bijzondere verering voor Maria. Zo schreef hij het boek ‘Maria. Inleiding tot de katholieke leer over de Moeder van de Verlosser’. Het thema van de bedevaart van 2018 is dezelfde als de wapenspreuk van de hulpbisschop; deze woorden zijn genomen uit het Evangelie van Johannes.

info

Reisleidster Joke Hoekman
(06) 42 34 77 29

diaken Philip Weijers
(06) 53 88 76 41

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl