Vandaag is zondag 21 april
1e Paasdag
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 9 t/m zondag 11 november 2018    Evangelie van 2018-11-09
(Kerkwijding Lateraanse Basiliek)
 titelMartinusdag en Vormselweekend
beschrijving

Net als voor enkele jaren wil het bisdom vormelingen een weekend aanbieden. Een weekend waarin ze anderen ontmoeten die gevormd willen worden. Jongeren zullen een deel van de begeleiding verzorgen. De twee weekends in Appelscha waaruit u komend jaar kunt kiezen zijn geschikt voor alle vormelingen. Mooi om het in te passen in de voorbereiding in uw parochie.

Appelscha
We zullen te gast zijn in de mooie groepsaccommodatie van de familie Nijsingh in Appelscha. Onlangs waren we ook voor ons eerste jongerenweekend naar volle tevredenheid te gast op deze locatie.

De kosten voor de weekends van 2018 zijn vastgesteld op €35 per vormeling.

Voorjaar-najaar
De bijgevoegde flyer gaat over het eerste weekend: 2-4 februari. In het najaar mikken we op het weekend van 9-11 november. De Martinusdag verhuist in elk geval naar een nog nader te noemen datum. De weekends zijn identiek wat u een mogelijkheid geeft om te kiezen. Als een start? Als finish? Ook halverwege of als ‘reünie’ na het vormsel zijn mogelijkheden.

Aanmelden: l.winter@bisdomgl.nl

info

(06) 24 86 39 01
p.timmermans@bisdomgl.nl
www.bisdomgl.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieKampeerboerderij Nijsingh, Tilgrupsweg 5
plaatsAppelscha (Friesland)
postcode84
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl