Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Reis
reis
VNB

VNB

Website E-mail

VNB is al in 1883, als eerste Nederlandse bedevaart­organisatie, gestart met het organiseren van bedevaarten en kan dus bogen op een ruime ervaring.

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie.

Tel. algemeen (073) 681 81 11
Fax (073) 681 81 10

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 21 t/m woensdag 26 september 2018    Evangelie van 2018-09-21
 titelRome inspiratiereis voor koorzangers
beschrijving

In september 2018 vertrekt er weer een inspiratiereis voor koorzangers naar Rome. Eenieder die koorervaring heeft, kan zich aanmelden om met dit projectkoor in de mooiste kerken van Rome te gaan zingen, b.v. de zang verzorgen tijdens een Eucharistieviering in de Sint Pieter, Sint Paulus buiten de muren, Maria Maggiore, en niet te vergeten onze eigen Nederlandse kerk, de Friezenkerk.

Het programma is nog onder voorbehoud, maar je zal naast het zingen ook de fantastische eeuwige stad leren kennen. Pastoor Martin Los neemt je mee langs de oorsprong van ons Christelijke geloof. En wat is er mooier om dat ook zingend met elkaar te beleven?

Reisdata:
Vrijdag 21 september tot en met woensdag 26 september.
Er zijn vooraf 2 verplichte studiedagen in Nederland, t.w. zaterdag 1 september en zaterdag 15 september.

De reis wordt georganiseerd door de VNB.

info

(073) 68 18 111
info@vnb.nl
www.vnb.nl

organisatieVNB
locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2019 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl